.

Coffee Blog

Descoperă lumea cafelei de specialitate alături de noi!

În blogul nostru, explorăm aromele, procesele și pasiunea din spatele fiecărei cești de cafea.

De la origini exotice la tehnici de prăjire inovatoare, îți oferim o călătorie captivantă în universul cafelei de calitate superioară.

Așteaptă-te la ghiduri practice, recenzii și multe altele!

Explorează ETHIOPIA cu loturile noastre speciale: Odako și Duwancho

Etiopia Odako și Duwancho — ambele micro-loturi excepționale — sunt procurate de la Daye Bensa, o afacere de familie care cultivă propria cafea dar cumpără și cireșe de la ferme mai mici, susținând astfel o comunitate de 270 până la 560 de ferme de familie. Aceste micro-loturi sunt adevărate comori, produse în cantități limitate pentru a asigura cea mai înaltă calitate.

Read More

Metode de procesare a cafelei: Ce se întâmplă cu cafeaua înainte de a ajunge în cana ta

În cafeaua de specialitate, procesarea joacă un rol esențial. De la metode de procesare a cafelei, mai tradiționale, precum Washed și Natural, până la inovativele Honey, fiecare etapă influențează gustul și aroma finală. Descoperă secretele din spatele fiecărei metode și încearcă să-ți savurezi cafeaua de specialitate cu o apreciere mai profundă a procesului care a făcut-o posibilă.

Read More
ro_RO
Abonează-te și primești
-10% reducere
la următoarea comandă!
plus noutăți prin e-mail despre produse noi, idei de cadouri, promoții speciale, reduceri și multe altele.

Te rugăm să arunci o privire în căsuța ta de mail pentru a confirma abonarea la newsletter.

Îți dorim o experiență plăcută de cumpărături!