Ustensile:

Cafea
Cronometru
Apa
Moka Pot


Reteta:

Proportie cafea/apa:
14g cafea pentru 140ml apa fierbinte

Granulatie macinare cafea:
mediu fin (consistenta nisipului)

Timp de extractie:
2m-2m30s.

Preparare

1. Se umple cosul moka pot-ului cu cafea, niveland usor, fara sa se tampeze.

2. Se adauga 140 ml apa fierbinte in vasul inferior al moka pot-ului, pana la nivelul valvei.

3. Se adauga cosul cu cafea pe partea inferioara si se infileteaza partea superioara.

4. Se asaza pe sursa de caldura (aragaz/plita) cu capacul desfacut.

5. Dupa ce se ridica toata apa, se apasa capacul, se indeparteaza moka pot de pe sursa de caldura si se raceste partea inferioara sub jet rece de apa.

6. Se serveste si se savureaza in cana preferata!

Join our Newsletter
Sign up for our delicious newsletter and get 10% off your first order!
    SUBSCRIBE
    I agree with the terms and conditions
    No, thanks